Saturday, July 4, 2009

nak beli?

melayan mata melihat-lihat useless gadgets... pelik dan ajaib sesetengah invention tu.. ada gak yang merepek.. ni antara yang menarik perhatian saya..



brief case toilet...

tergamak ke kita?











mesin tepuk tangan- ada warna putih, merah, oren, hijau, hitam.
order di sini.







pelindung muka untuk makan sup panas
nak beli? di sini...









air condition t- shirt.. disini









wifi detector t-shirt (ini setiap blogger kena ada ni..) beli kat sini









bra warmer... la.. tak de benda lain nak buat la ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Orang kita (malaysia) ada tak buat benda pelik2 ni...tatau la , saya tak jumpa lagi...kalau ada cuba u upload kat sini, boleh kita kongsi2 tengok!

    ReplyDelete
  2. Kak KL,
    Rasanya wifi detector nak la saya... hehe

    ReplyDelete
  3. hehehe...brief case toilet ni kita tak boleh guna kot sbb tak ada paip air...Orang putih guna tissue..

    ReplyDelete
  4. Kat mana KL tengok ni. Pelik but interesting

    ReplyDelete
  5. salam cikgu
    wah z nak yang t-shirt wifi detector la..senang sikit nak on9 hehe..xpayah pakai broadband tiap2 masa

    ada air condition t-shirt pun best gak

    ReplyDelete
  6. Salam Teacher,
    Manusia ni mmg pelik2 kan ? Mesti yg beli tu pun otak pelik juga..hmm ntahlah janji tak menyusahkan hidup orang dah la ..

    ReplyDelete
  7. Jika yg diciptakan itu mendatangkan manfaat gunakanlah, jika tidak tinggalkan

    ReplyDelete
  8. Salam klcitizen,

    I nak yang air-conditioned t-shirt tu. Yang wifi detector tu tak nak, tapi kalau ada wifi bergerak lagi bagus...hehehe

    ReplyDelete
  9. salam friends:

    --->sonata: tak tau la pulak, nanti kalau jumpa , kita tengok sama2 ya

    --->catz: tula, elok jugak tu.. u cuti blogging lamanya...

    --->tirana: k.pah nak briefcase tu, tirana..ada jugak permintaan. bolehgak, tapi kena bawak air mineral yang 2 liter tu siap-siap... =)

    ---> yatie: google je...

    --->zharif: t-shirt tu detector je, ape ke band tu kena bawak gak

    --->zai : yalah tu, hanya pelik yang mengenali si pelik

    --->en razak : betul sangat tu

    --->ina:patut buat air -conditioned tudung ya..

    ReplyDelete
  10. Ada mesin wat cendol tak?? Saya suka cendol!!

    ReplyDelete
  11. arryani

    ---> la, beli je yang dah siap ..kan ada, tambah ais n santan je..

    ReplyDelete
  12. belilah..sekarang kan mega sale..haha

    ReplyDelete
  13. basuh baju

    ----> memang nak beli, tapi yang mana satu?

    ReplyDelete
  14. memang seronoklah tengok benda macam tu, best lah

    ReplyDelete
  15. patahati

    ---> harap2 tak patahati lagi

    ReplyDelete
  16. Bila boleh tempah.... sekarang bolehke cikgu.???

    ReplyDelete
  17. mr abu muaz

    ----> tempah sendiri ya.. nak menyibuk sikit, nak beli yang mana tu?

    ReplyDelete
  18. m.k. ...

    oo.. berminat juga ngan t-shirt tu ya.. dah dapat nanti post gambar kat blog ya.. nak tengok

    ReplyDelete
  19. macam-macam...
    saya suka bawak anak-anak pi innovation fair, tgk hasil kreativiti dan research yang menarik..

    ReplyDelete
  20. ummumishkah memang ibu mithali betul...bagus sangat..

    ReplyDelete
  21. HI KL,
    Thanks for visiting my blog. i follow you juga. Keep blogging

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi meninggalkan teguran membina, moga Allah sentiasa merahmati kita semua.