Wednesday, July 7, 2010

Jangan salah eja blogspot





Berjalan-jalan di blog kengkawan, menyinggah di blog si comel Auna... 

Auna pesan... kalau menaip URL, biar berhati-hati. Contohnya URL blog saya ialah http://klcitizen.blogspot.com/. Jangan menaip seperti ini ... http://klcitizen.logspot.com/

Apa yang besanya tu? Cuba perhati betul-betul...Nampak?

Ya... blogspot janganlah dieja sebagai logspot... parah jadinya. Nanti kita akan dibawa ke sini...

V


V


V


Cuba kengkawan menaip  menggunakan URL sendiri pula... bagi yang blogspot lah kan... tinggalkan huruf 'b' dalam blogspot tu...kan.

Saya rasa pernah dulu-dulu  terbuat  begini. Bila baca blog adik Auna, teringat semula. Sekarang macam-macam cara nak berdakyah ya. Apa pun kita doakan diri kita dan anak cucu kita tetap berada di jalan yang lurus dalam Islam.

Terima kasih Auna.

~cikgunormah@klcitizen~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Salam..

    Encik blogspot problem nak komen sejak petang semalam..

    Saya pernah tersilap taip address URL tu memang keluar perkara mengenai kristian..

    ReplyDelete
  2. ya la..semau komen saya di blog kekawan semalam tak dpt dipaparkan

    ReplyDelete
  3. Salam cikgu..awas jangan lagi tersilap taip..

    ReplyDelete
  4. ooo...mcm tu pun ada ka? :(((

    ReplyDelete
  5. @sahromnasrudin

    ya memang
    blogspot ada masalah sebenarnya

    ReplyDelete
  6. @Abd Razak

    tetanta pakcik blogspot ni... memag asa masalah sikit rupanya

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi meninggalkan teguran membina, moga Allah sentiasa merahmati kita semua.