Wednesday, June 10, 2009

susah hati...

digital camera pemberian suami rosak... baru setahun pakai.. x beritau lagi ni. 'jammed', bila tekan punatnya, tak keluar muncung camera.

dosa apa pulak la yang saya dah buat..kena muhasabah diri.

nak kena cari camera baru la pulak. antara sifat saya ialah tak pandai menjaga harta benda, ...itu antara sifat-sifat mazmumah lah tu.

asyik menjahanam kan benda je....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Fokus pada yang positif...tentu ada hikmah kenapa kamera tu rosak kan? Sekurang-kurangnya kita tahu kelemahan kita dan lepas ni insyaAllah boleh perbaiki diri sendiri supaya menjadi lebih pandai menjaga harta benda..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam
    biasala tu cikgu kalau dah nak rosak nak buat camna kan.

    ReplyDelete
  3. yer mesti positif.. ehehhe
    tapi frust tu tetap ada kan...
    tak per ckp jer nge hubby.. mana tahu dia belikan yg baru... ehehhe

    ReplyDelete
  4. biasala tu teacher, barang2 skrg byk yg dah tiruan walaupun diaorg ckp original, mcm masa sy beli laptop aritu pun sama, pakai x sampai 4 bulan dah buat hal, walhal beli yg ori..kedai service computer tu ckp nowadays it's quite hard to say which brand is good coz dh byk tukar internal yg pirate..

    ReplyDelete
  5. ummumishkah - sebelum dapat yg baru tu kena tadah telinga dulu la, dengar cik abang membebel...
    zai - ya lah agaknya, kalau laptop lagila frustnya ya...

    ReplyDelete
  6. Tu la cikgu kena la pandai jaga barang lepas ni..tu sebab dia rosak coz cikgu xjaga eleok2..hehehe

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi meninggalkan teguran membina, moga Allah sentiasa merahmati kita semua.